Популарне Поруке На Рачунару И Софтвера

Топ Чланци На Интернету - 2018

Како рећи када неко чита вашу текстуалну поруку

Разбијамо методе од стране две главне софтверске платформе: Апплеов иОС на иПхоне-у и Андроид-у за телефоне са Гоогле-ом.

иОС

Са иПхоне-ом, постоји само један начин да видите да ли су други људи прегледали ваше поруке - та особа мора да има "читање рачуна" које су активиране на њиховом телефону, а обојица морате да користите иПхоне иМессаге.

Ево зашто : Када користите иПхоне за слање текстуалних порука путем апликације "Извештај о изворним порукама", имате само могућност да "пошаљете пријем за читање" са свог телефона. Када одаберете ову опцију, свако ко текстује видећете тачно време када сте отворили (и вероватно читали) своју поруку када погледају текстуалну нит у апликацији Поруке.

Ево како да укључите пријем за читање са вашег иПхоне-а:

Отвори

  1. Подешавања на вашем телефону. Помјерите до
  2. Поруке (има зелену икону са белим Наћи ћете
  3. Сенд Реад Рецеиптс око пола списка опција у одељку Поруке. Овде можете да га укључите или искључите. То вам заиста не помаже да откријете да ли је друга особа прочитала текстуалну поруку коју сте послали. Ако користите иПхоне и желите да видите да ли неко чита вашу текстуалну поруку, потребно је да користите иМессаге да пошаљете текст -

и и да особа треба да користи иПхоне, поред тога услов да они морају имати могућност слања пријемника за читање. Дакле, ако шаљете пријатеља, члана породице или колеге са Андроид телефоном, чак и ако прођете кроз апликацију иМессаге, нема начина да знате без обзира да ли је ваша порука приказана или не, осим ако обојица укључите опцију пријема читања. То дефинитивно може бити фрустрирајуће, али можда је боље да не знате да ли сте "остављени читати"!

Андроид

Ситуација је слична када је у питању Андроид телефони. Апликација Андроид Мессагес која се испоручује са вашим телефоном укључује процесе читања и, као и код иМессагеса, мораћете да шаљете текст са неким ко има исту апликацију и који је прочитао потврде на свом телефону.

Процес за укључивање или искључивање рачуна за читање варира у зависности од произвођача (нпр. ХТЦ, ЛГ или Самсунг) и верзије Андроида коју радите, али уопштено, процес изгледа овако:

Напомена :

Упутство испод треба да се примени без обзира ко је направио свој Андроид телефон: Самсунг, Гоогле, Хуавеи, Ксиаоми итд. Отворите апликацију за текстуалну поруку

  1. Отвори
  2. Подешавања у порукама апликација. Понекад се подешавања скривају иза три вертикалне тачке или линија на врху екрана; тапните на тачке или линије да бисте открили скривени мени. Померите се до
  3. Текстуалне поруке . Можда је на првој страници која се појављује или ћете можда морати да додирнете Још подешавања на неким моделима телефона пре него што се појави. Искључи
  4. Читање примања. Обично се то ради померањем дугмета на левој страни тако да цео дугме и клизач постане сив. Можете и да укључите или искључите Испоручивање новчаница (показују да ли је ваша текстуална порука успјешно успјела или не, а не да ли је прочитана или не). Фацебоок Мессенгер и ВхатсАпп

Две друге популарне платформе за размјену порука укључују опција за слање рецепата за читање: Фацебоок Мессенгер и ВхатсАпп.

Са Фацебоок Мессенгер-ом, нема званичног начина искључивања рачуна за читање, па ако не желите да преузмете апликацију независног произвођача или проширење претраживача, моћи ћете да кажете када неко види твоју поруку. На примјер, ту је и Фацебоок Цхат додатак за приватност за Цхроме претраживач, који има за циљ блокирање обавештења "видјело" и "тисак" за поруке које шаљете у програму Мессенгер.

С друге стране, помоћу ВхатсАпп-а можете се искључити од функције за реад реадс. Да бисте то урадили:

Пошаљите Ваш Коментар